Elvis & Nixon
Mujer Fantástica, Una
Petit Paysan
Lumiere!
Tschick
Borg vs McEnroe
On Body and Soul
Göttliche Ordnung, Die
Dark River
Lion Woman, The
Wordt verwacht
Release: 30-08-2017
De transseksuele Marina en haar twintig jaar oudere vriend Orlando zijn verliefd, gelukkig en bezig een gezamenlijke toekomst op te bouwen. Maar wanneer hij plotseling komt te overlijden is het leven zoals Marina dat kende plotseling voorbij. Tijd om te rouwen wordt haar niet gegund. Zowel de doctoren als zijn familie zijn argwanend over haar exacte rol bij zijn dood. Terwijl er een onderzoek wordt gestart, sluit zijn familie -die de relatie nooit heeft geaccepteerd- haar volledig buiten. Ze is niet welkom op de begrafenis en wordt zijn appartement uitgezet. Marina laat zich echter niet zomaar buitenspel zetten en vecht voor haar recht om zichzelf te kunnen zijn.
Release: 11-10-2017
Release: TBA 2017
Release: 01-11-2017

Maik Klingenberg is een boefje van 14 dat opgroeide in een rijk maar disfunctioneel gezin in Berlijn. Tijdens de zomervakantie gaat zijn moeder naar een ontwenningskliniek en vertrekt zijn vader op zakenreis samen met zijn jongere assistente. De jonge tiener zit zich dus thuis alleen onnoemelijk te vervelen aan de rand van hun zwembad. Tot zijn vriend Tschick, een jonge Russische immigrant,  voor de deur staat met een gestolen auto. Samen trekken ze de wereld in, zonder een specifiek plan. Naar het boek van Wolfgang Herrndorf.

Release: 08-11-2017

De relatie en rivaliteit tussen Bjorn Borg en John McEnroe tijdens het Wimbledon toernooi van 1980. Hun finale werd omschreven als “When Ice met Fire”.

Release: 13-12-2017
Release: 27-12-2017
Zwitserland, 1971. Nora is een jonge huisvrouw die samen met haar man en hun twee zonen in een rustig dorpje woont. Op het Zwitserse platteland hebben ze weinig meegekregen van de wereldwijde sociale onrusten in 1968. Het leven van Nora en de verhoudingen in hun dorp zijn dan ook onveranderd. Totdat de feministische beweging ook haar bereikt en ze begint op te komen voor het vrouwelijk stemrecht en daarbij ook de vrouwen uit het dorp weet te activeren.
Release: TBA 2017
Release: 10-01-2018